Am ales sa fugim sambata la Sinaia. Imi place mult orasul toamna. Iar pentru ca Ti este fan Gondola, bunnnn!

Verificam pe net, da, functioneaza intre 1400-2000. Perfect!

Anuntam copilul: “Trebuie sa dormi, pentru ca maine ne trezim devreme sa plecam”.

06:30 – Alarma

Tina: “ Ce se aude?” – ca niciodata a auzit ceasul. Pac s-a dat jos, nu a fost rost de rugaminti pentru ochi, dinti, haine. Totul bine.

Am facut 3h cred … super aglomerat, desi am luat-o prin Breaza, pentru ca se lucreaza in apropiere de Sinaia. Am ajuns la 1400, ne-am echipat si am pornit spre Gondola. Surprizaaa: NU FUNCTIONEAZA! Pfff… promisiuni, suparari si dezamagiri. Pai nu ne tinem noi de promisiuni?

Destinatie: Azuga!

Functiona si a fost super fain!

Mami si tati s-ar mai fi plimbat. Mult… agale, agale… admirand nuantele copacilor toamna, admirand frumusetea inaltimilor, ba chiar s-ar fi plimbat prin padure tinandu-se de mana, facand si un popas, lasandu-se dezmierdati de razele blande ale soarelui. Ar fi facut si picnic si ar fi atipit putin cu burticile la soare.

Dar….

Tina, NU!

Si uite asa ne-am urcat in masina si ne-am imaginat cum ne-am fi bucurat noi de vremea frumoasa.

Destinatia: Predeal – sa adoarma Domnita. Ajungem acolo si… vai! Ce culori…. Instant ne-am fi dorit sa oprim sa ne relaxam pupilele, insa ochii Grauntei stateau sa cada. Ne privim in oglinda si ne facem semn: “INTOARCEM! Mai are putin!” Si uite asa ne-am intors iar pentru o tura de 5 minute, ca ea sa adoarma.

Am oprit la 3 Brazi, am parcat, am coborat, am lasat geamul jos (sa o auzim daca se trezeste) si ne-am asezat clatindu-ne ochii in peisajul toamnei. Si am stat asa, noi doi… Am inspirat un aer ciudat de curat, ne-am transmis ochiade. (Doar aerul curat, pentru ca pe pajiste gaseau de toate, din pacate).

Si ne-am enervat cand o familie galagioasa dadea tarcoale masinii: pai daca ne trezea “bestia”?Era o vorba: “Cine-o trezeste o culca!!!”.

Ne-am bucurat de ideea noastra geniala pe care am avut-o si am plecat inapoi spre Sinaia, urmand acolo sa o trezim (la noapte ce are sa faca? Si asa adoarme tarziu…) pentru a ne continua plimbarea.

Ce voiam sa spun? Cedezi, lasi de la tine atunci cand mai ai un sufletel intre voi doi. Sufletelul este pe primul plan, odihna sa… ma rog, linistea noastra, vrem sa scapam in viata :), nu de alta dar daca nu isi face somnul, nu ne mai intelegem cu ea… Mai stiti cand va scriam despre prioritati?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s