“Fericirea se scrie cu rugaciuni”, asa mi-a zis cineva.

Ce este fericirea? Fiecare o traieste intr-un fel: unii prin cuvinte siropoase, altii prin atingeri delicate, altii prin papilele gustative, altii prin notele muzicale, altii prin fluturii din stomac.

Fericirea se atinge oricand. Varsta e o cifra, iar viata doar una. Ar fi pacat daca am da cu piciorul sansei de a imbratisa fericirea. Ea ne da ritmul vietii, ne ofera zambetul constant, ne hraneste tineretea. Tot ea ne da energia mult ravnita in zilele coplesitoare.

Oare Pavlov, cand a studiat comportamentul cainilor – a oferit mancare patrupedului, aflat intr-o camera obscura, la ore fixe, pentru o perioada de timp, iar la un moment dat, acesta a intrat in camera la aceeasi ora, dar fara mancare, iar cainele deja saliva – a studiat si fericirea lui, bataile inimii si entuziasmul?

Bizar. Imi sustin ideea de unicitate a individului, fericirea insemnand altceva pentru fiecare.

Fericirea e molipsitoare. Este vorba de conexiuni si energie. Oamenii care decid sa raspunda cu bine de fiecare data, tine-i aproape! Ei transmit cordoane energetice pozitive si ne atrag in hora bucuriei.

Orice conexiune cu un om care transmite emotii puternice negative, creeaza cordoane energetice toxice care te storc de energie.

Asadar, trebuie sa iti doresti, sa crezi si sa atragi fericirea in mreaja vietii tale. Rugaciunea este credinta puternica a gandurilor tare, rugaciunea este increderea in sine.

Vezi ce simplu functionam?

Alege sa zambesti, iar lumea va fi mai buna!

❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s