În ultima perioadă toți își dau cu părerea. Toți au o idee. Toți urla într-un fel sau altul.
Este clar că ceva nu merge bine. Ceva a putrezit, iar noi restul, ne degradăm, ne infectăm, ne dezumanizăm.

Tu ai făcut ceva greșit? Te simți vinovat?

Am spus-o de nenumărate ori: eu sunt vaccinată! M-am vaccinat pentru că am fost naivă …. am fost naivă și am crezut că toți vor conștientiza, că toți se vor vaccina pentru a salva copiii.
Ieri, azi, mâine, ma rog, de ceva timp, copilașii poartă blestemata mască în colectivitate, ba mai mult, sunt constrânși să se vaccineze. Noi adulții, nu am făcut nimic, iar eu, da, sunt revoltată, nu am reușit să schimb nimic…
Tuberculoza a dispărut cu ajutorul vaccinului. Însă azi, toți utilizatorii Facebook sunt doctori și dețin adevărul suprem.

Mai nou, doamna care nu a lins niciodată folia metalică a iaurtului, cea care susține că autismul este rezultatul vaccinului în general (lucru care nu este descoperit nici de medici, însă ea știe exact), cea care susține „ne-vaccinarea” (deși ea e vaccinată) a surprins iar: susține, tare și răspicat, prostia medicilor, pentru că asta face de fapt. Ea nu face controale, ea nu se vaccinează, ea nu ia pastile, ea se vindecă pur și simplu. A ferit-o Dumnezeu de boli, să fie fericită, însă când puterea Lui va claca, ea oare ce va face? O să caute un vraci?
Îmi place să știu că evoluăm frumos și nu rămânem în Epoca de piatră, cât despre medicina și știință, doamnă este „peste”.
Toți avem păreri, dar din moment ce ești persoană publică, orice idee mai bună sau mai puțin bună va avea susținători, așadar vei influența. În această sintagmă, urăsc democrația.

Cu siguranță doamna dorește doar reclamă, mi-e greu să cred că există o reală astfel de mentalitate, în era științei și a tehnologiei, tu ești contra.
Mergi domniță în junglă.

Ulterior apare la o emisiune și spune că și-ar vaccina copiii dacă acestea ar fi sigure.  În continuare doctorii sunt mega inferiori. Super gândire! Nici aspirina nu e sigura 100%, nici nu-mi imaginez că se atinge de ea, nici la cea mai teribilă răceală. Nu am băgat de seamă dacă la emisiune a avut cartea ei magică, din care citea în discuția cu domnul Mihai Craiu  sau guma de mestecat, o mai avea?

Cât despre Andi … chiar îmi plăcea.
Nu ai cum să stai cu o astfel de femeie. Și chiar de își face doar reclamă, este o acțiune diabolică și lipsită de normalitate.

Trist!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s