Azi a fost prima zi de relaxare. Am văzut 3 episoade din „The Bold Type”. Este genul acela de serial „girlish”, dar bun. Trei prietene care lucrează pentru o revistă și care au trasee și dorințe diferite.
The main idea: Urmărirea visului, evadarea din zona de confort, încredere în sine și oferirea unei note personale oricărei acțiuni săvârșite.

Mi-a dat de gândit „zona de confort”.
Mulți stăm acolo, blocați, dar și speriați. Nu realizăm că pierdem enorm de multe, rămânând în acel loc mult timp.

Vă spun eu, care, de majoritatea dăților, mi-a plăcut și am stat în postura observatorului, pentru că așa am considerat că dobândesc cât mai multe informații, ca mai apoi, să fiu în centrul oamenilor, în mijlocul lor, pentru a prezenta tombole. Cum am făcut față? Sincer, nici nu am avut încotro. Înainte cu 5 minute, purtam o discuție cu EA, în fața oglinzii. M-a ajutat, m-am dezvoltat.
Am simțit bătăile inimii, m-am simțit vie, iar după am simțit triumful, reușita, puterea, curajul. Și am trecut peste.

Depășirea zonei confort, este de cele mai multe ori acaparată de stres și anxietate, un Bau-Bau, însă, doar pentru moment. Fix ca viața trăită într-un glob: doar îți închipui cum este în exterior, accepți rutina, iar când pășești dincolo, te redescoperi și te uimești. Etichete puse greșit, aparențe înșelătoare – pentru că, din acel glob, poți vedea mâncarea, însă nu îi poți cunoaște gustul. În afara globului, lucrurile stau diferit pentru tine, acolo afli că ești în stare de multe lucruri, de care nici nu aveai habar. Acolo depășești limitele minții, limite impuse de tine, iar marea este pretutindeni, cât vezi cu ochii, trebuie doar să înveți să înoți și să te lași purtat. Iar acea teamă de eșec, trebuie să o transpui, deoarece succesul nu există fără eșec, este o etapă de evoluție, către acele clipe de fericire.

Viața este prea frumoasă pentru a trăi doar într-o cutie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s