Ce îți dorești de mult timp și nu ai reușit să faci?
Ce ai făcut ultima dată pentru al tău suflet?

Întreb pentru că am două vești pentru tine, una bună și alta mai puțin.
Încep cu cea mai puțin bună pentru a gusta bucuria la sfârșit,  pentru a îndulci  situația: Timpul se scurge! Și evident că în defavoarea noastră. Când suntem prinși în maratonul ceasului, maratonul grabei uităm esențialul, uităm de sufletele noastre, uităm valoarea clipelor, uităm… Nu înseamnă că suntem defecți, însă uităm uneori de noi, concentrându-se asupra problemelor. Lucru total greșit, pentru ca astfel atragem acele energii pe care nu ni le dorim. Suntem prinși  în capcana timpului, ne trezim dimineața și privim TO DO LIST, suntem în cronometru. Iar apoi, spre sfârșitul zilei așteptăm să ne odihnim, fiind epuizați.  Și  azi, așa,  mâine la fel … Și  săptămâna trece, trec și lunile, iar anul s-a epuizat. Abia acum înțeleg  timpul, când îmi privesc copilul, o văd cât de mult a crescut, iar ridurile mi se întețesc. Știu, vârsta e un număr, însă articulațiile și ridurile se resimt.
Vestea bună este că în acest circuit,  acumulăm experiențe, acumulăm informații, ne perfecționăm și învățăm din cele mai mici situații. Anii vorbesc și devenim mai înțelepți, devenim versiuni mai bune, iar rezultatele „muncii” ni se reflectă în dezvoltarea copiilor.
Și pentru a ține acel spirit tânăr trebuie să îl hrănim cu fericire. Rezervă doar pentru tine, momente în care poți realiza lucruri, clipe cu tine, poate chiar de vorbă cu tine, dezbrăcată de etichete, purtând doar sinceritate, lucruri care te fac fericită, lucruri care îți încarcă bateriile, care te fac să te simți frumoasă și importantă,  pentru că stima de sine și încrederea sunt armele succesului.

Ahhh și era să uit: Trăiți prezentul! Uitați trecut, iar de viitor nu va faceți griji! Dacă trăiți prezentul, așa cum trebuie, la intensitate maximă, viitorul este aranjat. Culegem ce semănăm. Mereu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s