O persoana dragă, a avut o postare prin care întreba ” Tu, ai iubi un om ca tine?”
Întrebare curată și simplă. Răspunsul dificil și lung.


Pentru un răspuns corect, este importantă o auto-analiză. Cine sunt? Și ce calități am? Dar defecte?


Dar, ce înseamnă iubirea de fapt?
Pentru început consider că succesul se dobândește atunci când te adori.  Da, da, când tu ești mulțumită, când simți că ai o versiune de top, că ești satisfăcută de tot ce ai realizat până la acest moment, că ești liniștită că ai făcut tot pentru tine, că ești conștientă că omul are nevoie de un upgrade constant, iar tu îți faci această „actualizare”, că nu bați pasul pe loc și experimentezi multe, multe pentru a avea ce să pui în balanță și a avea de unde alege.


De ce spun toate astea? Pentru că succesul tău, începe cu tine. Nu poți atinge cerul când tu ești prieten cu diavolul. Te iubești pe tine, ești mulțumită, ai încredere în tine, deții grad înalt de stimă de sine, transmiți energie pozitivă și atragi oameni asemeni ție, oameni frumoși. Ce emani, asta culegi. Este o ecuație, în care tu ai rolul principal, iar în mâinile tale stă viitorul, tu deții controlul, tu ai cârmele, tu îi arăți vieții calea, făcând alegeri și asumându-ți riscuri.


Calea fericirii este foarte simplă. Fericirea nu cere mult, ea cere apreciere, cere să-ți deschizi ochii și să observi „orice-ul”, să vezi partea plină a paharului, să nu rămâi cu păreri de rău pentru că nu ai încercat, ci să ai puterea de a accepta chiar și eșecul și să îl transpui altfel, luând învățăturile și sfaturile sale. Pentru că oamenii care nu eșuează sunt oameni fără succes. Și nu o spun eu. Fericirea unui cuplu este pe scara cu nota zece după o mică ceartă, corect?
Și ca să răspund la întrebare, Da! Aș iubi o persoană că mine, dar de fapt, chiar mă iubesc, pentru ca al meu soț îmi seamănă perfect.


Iubirea este acceptare, este obișnuință, este emoție, este despre fluturi în stomac. Este despre dor, despre atenție, despre mângâiere, îmbrățișări, despre sărutări și despre sex. Iubirea te macină și te reconstruiește zilnic, on and on. De iubire nu te saturi, o cauți constant. Iar când simți că te saturi, este semn că ceva te ține pe loc și trebuie sa o cauți în altă parte.


Mă iubesc nemărginit! Asta îmi spun în gând, așa mă motivez. Dacă nu o fac eu, atunci nimeni nu o poate face. Mă îmbunătățesc pentru a nu mă plictisi, accept să o condimentezi.
Iubirea este o artă. Trebuie sa știi să o citești, să știi să o privești și să o atingi și este important să știi să o percepi și transpui.

„Iubește-te pe tine în primul rând, iar restul se rezolvă de la sine.” Lucille Ball

Foto: Pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s