Își aleg soțiile, le plămădesc semințe în pântece, iar apoi, imediat după naștere Își doresc viața apusă înapoi. Surpriză, viața  se schimbă.
Dragelor, nimeni nu are voie să vă judece, să vă jignească sau atingă.
Iubirea ține de acceptare și despre lupta împreună pentru vise, amândoi pentru visul ei și amândoi pentru visul lui.


Critica de orice fel și către oricine, în cartea lui Tracy, făcea referire la un dezechilibru din partea celui care o face, iar asta duce la scăderea încrederii în sine a celui care o primește și nici pe departe la ambițioanare. Ne naștem sa iubim și să fim iubiți, spunea Tracy, pentru ca „loving is sharing”.
Pentru a ne dezvolta și a atinge succesul, trebuie să ne iubim pe noi: Sunt frumoasa si ma iubesc! Așa ar trebui să sune începutul fiecărei zi.
Nu știu când poate să perceapă sexul masculin, însă să primești piciorușe în coaste, să rămâi fără aer în diferite momente, să ai dureri în tot corpul, cârcei, stări de greață, vomă, vergeturi, căderi de par și Doamne câte altele, necunoscute sunt căile facerii, nu este deloc plăcut. Acum te întreb pe tine mămico, tu, care ai îndurat tot, tu care ai simțit tot, tu în corpul careia au avut loc toate schimbările posibile și tu, cea care a dat viață acestei minuni, mai are rost lipsa încrederii în sine? Poți să spui acum ca nu ești puternică? Poți să spui ca nu ești importantă?


Indiferent ce îți vor spune alții, inclusiv aceia care ar trebui sa fie lângă tine mereu, tu să nu le dai crezare, pentru că doar tu ai fost cea care a purtat sarcina și a dat naștere vieții. Iar el când te critică, să se gândească ca până într-un punct, de fapt, își critică propria mamă. 
Iar asta îi scoate la iveală caracterul plin de lacune, pentru că în toată povestea asta, el a plantat sufletul.


„- De ce te-am ales pe tine? Nu-mi amintesc nimic din traiul de azi, din comportamentul actual, nu regăsesc promisiunile, nici visele, ce e mai greu, este ca nu te regăsesc pe tine.
-La inceput, aveam luna lângă mine, aveam soarele în palma, aveam parfum proaspat de flori tot timpul, aveam dragoste deplină, aveam mângâieri calde, aveam degetele prin par, mangaindu-mă. Aveam totul, iar acel tot era promis si înfăptuit de tine.
-Ce s-a intamplat acum? Ce s-a întâmplat cu noi?”
Sunt fragmente ce mișună în minte unor mame, mame care nu merită deloc sentimente de neîncredere, dureri fizice și psihice, acum când iubirea este la o alta dimensiune, ar fi trebuit ca munții să fie mișcați din loc.
Este un joc la care el a trișat, fix așa. Un joc la care tu ai pierdut punându-și toata încrederea și  sufletul în mâinile lui.


Dragostea trebuie „udată” zilnic, cu mângâiere, cuvinte, priviri, atenție, conversații și sinceritate, iar dragostea e prețioasă și trebuie slefuită, iar cand praful se depune și nicio carpa nu îl poate îndepărta, atunci poate e timpul să o îngropi și să renunți la ea.


Când mediul e toxic, fericirea copilului este totul, iar dezvoltarea lui sănătoasă primează, fiind dependentă de fericirea ta, a voastră, de armonie și de încredere, pentru ca vibe-ul se simte și se transpune.


Iar acest tot este de fapt despre evoluție, schimbare priorități și maturitate, iar când acesta eșuează, vinovați sunt egoisumul și ego-ul.

Foto: Pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s