Ne alegem după tipare și zodii?

Nu. Ne alegem la început după ocheade, clipiri de gene, dupa îmbujorarea obrajilor, după sclipirea ochilor. Ne alegem după voce, mentalitate și parfum.
Timiditate, teama de a spune ceva greșit, atenție la mișcările buzelor, mâinilor, gesturile. Atingeri de mână și furnicături în corp, un sărut și bătăi alarmante de inimă.

„Frumusețea e trecătoare, așadar … ai trecere” spuneam, însă acum vorbesc de cea interioară, pentru că la sfârșitul zilei să poți pune capul pe o frumusețe pură, sinceră, care te dorește indiferent de situație, care îți mângâie umărul gol fără nicio pretenție, care te accepta și te iubește la fel cu acele kilograme în plus, cu acel par ciufulit dimineața și care te ambiționează și impulsionează pentru a-ți atinge un vis, doua, trei … pentru a te vedea fericită.

Cu această frumusețe poți vorbi oricât și oricând, fără pregătire, fără atenție la gesturi, fără cenzură sau jenă, frumusețe de la care aștepți sfaturi sincere, care plânge cu tine și râde cu tine, frumusețe care îți alină rănile, iar prin rugăciune ți le vindecă.

Ați dansat împreună pe muzica inimii? O muzică pe care o auzi doar cu sufletul și mintea? Dansezi după simțuri, după beat-ul inimii. O muzică pe care o „auzi” doar dacă aveți trupurile lipite.

Zodia și tiparele sunt clișee, în care rar ai putea să te încrezi. Unicitatea își face iar simțită prezența. Liniștea, relaxarea, lejeritatea mânuite în prezența frumuseții te vor ajuta să vezi lucrurile altfel.

Frumusețea interioară, sufletul viu colorat, surâsul vibrant și atingerea caldă, sinceritatea, gândirea în oglindă și comunicarea simplă ne ajută în alegeri.

Noi, așa ne-am cunoscut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s