A INTRAT PISICA ÎN CĂLDURI!!!
Am 20 de minute de când sunt trează, iar totul s-a derulat așa: miaună, miaună, miaună, vine cu viteză și direct la Ti în pătuț,  se urcă pe ea și începe să-i miaune în ureche. Bineînțeles că începe să plângă și se trezește.
Moment de neatenție, mă uit în spatele meu în timp ce-mi periam dinții, pam pam: Ti o gâdila aproape de „partea dorsală” . Fuck!
Și pentru că eu încă am o părere bună despre mine, că aș fi un fel de super-erou, înainte să merg să-mi perii dinții, am pus laptele să fiarbă pentru micul dejun al Tinei. Însă: „Ffffssssssss”! las periuța, vin într-un suflet în bucătărie, well… laptele era prelins pe lângă crăticioara, da, dăduse în foc.
Ia buretele, șterge repede aragazul și pregătește în continuare micul dejun. În timpul asta îmi amintesc ca „domnițele”, două bucăți, au rămas la baie. Ma întorc și Voilà: Ti își aruncase periuța de dinți în toaletă!
– De ce ai făcut Ti asta?
– Pipi, mami! zâmbind.

Nu știu cum va decurge ziua de azi, după ce am avut acest intro de 20 minute, însă nu mai cred în super puteri, ci în doctori veterinari care castrează urlătoare sau în motani sexy.
Cât despre periuță, își periase dinții și era normal să își spele periuța după, iar ce te faci când periuța țipă că face pipi? Îi ușurezi situația: 2 în 1!

Foto: Pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s