Pe stilul s-a intalnit hotul cu prostul.
Luna trecuta pe data de 9, ma suna „doamna Iuliana de la Enel”, fix asa. Incepe sa insiruie ca o moara stricata, desi aude ca bebe plangea, ii spun sa imi trimita detaliile ofertei pe mail pentru ca nu ma pot concentra. Totul bine.
Seara observ linkul, il accesez pentru a vedea conditiile contractuale, insa supriza: oferta a fost acceptata. A doua zi, ma suna, se prezinta la fel, ii explic situația si ii cer sa sisteze tot.
– Pai si eu ce fac doamna acum?
– Pai … Comunicati asta superiorului dumneavoastră, trebuie sa existe o solutie, trebuia un email cu detaliile…
-Bine. La revedere.
Si închide.
Sun in call-center, nimic activ. M-am linistit.
In prima saptamana din luna ianuarie, cum pe umar nu sta doar dracusorul, ci si ingerasul, il indeamna pe Gabriel sa verifice cutia postala, desi noi avem totul electronic, nimic fizic. Pam-Pam: noul contract a intrat in vigoare cu data de 19 decembrie. Ce contract? Care? Pai „cucoana Iuliana de la Enel” nu a discutat cu nimeni, nu a sistat nimic, ci a facut cum a taiat-o capul, pe ideea „las’ ca merge si asa, comision sa isi ia”.
Pe bune?!
Am sunat in call-center iar, le explic situatia, evident dupa 30 de minute de stat in telefon, era 19:40, programul se termina la ora 20. Dau peste o tipa, fara prea multa experienta, ii povestesc de 7 ori, cauta contractul dupa dupa numarul de client, CNP, in fine, pierd timp in explicatii zadarnice, imi cere numele „cucoanei” revin iar relatandu-i pas cu pas prezentarea dansei. Well, nu se poate nimic pentru ca nu ii stiu numele doamnei. Cati nervi sa ai? Cati? Cer ca discutia sa o port cu un superior, pai bine:
– Stiti nu se poate, trimiteti email catre…
– Voi trimite, dar vreau sa fiu redirectionata!
– Stiti, noi avem program pana la ora 20….
– Ok, este 19:59!
– Va notez si maine ii transmit sa va sune…
Ce sa ii mai spun? Ii cer numele ei, numarul sesizarii.
Trimit emailul, cu toata povestea, atasez printscreen cu orele la care am avut discutiile cu stimabila, pentru a verifica „numele doamnei” ca altfel nu se poate face sesizarea, erau prea obositi sa cauta in contractele semnate numele, atasez si emailul in care nu era nicio semnatura, totul simplu si transparent.
A doua zi, ma suna superiorul, stia alta poveste, ii spun iar firul naratiunii, il pun sa caute mailul, spune ca intelege si ca se va rezolva si ca este vizibil ce a facut doamna. Ii mentionez ca vreau sa ii fac si reclamatie pentru ca, banuiesc, nu sunt singura intr-o situatie asemanatoare, cand  clienții sunt inselati, unii poate chiar nu stiu iar angajații se bucura ca au mai inselat un client si au facut bani pe carca lui, fara pic de profesionalism si fara remuscari.
Povestea nu se termina aici, pentru ca primesc raspuns la acel e-mail, spunandu-mi-se ca nu pot solutiona, pentru eu am activat contractul accesand linkul, plus ca am alte date de contract.
Poftim????? Tensiunea 20 e mica! Trimit rapid e-mail in care le spun clar ca nu accept musamalizarea problemei, atasez mailul in care le-am trimis noul meu buletin in luna august, mail la care ei mi-au răspuns, asigurandu-ma ca au primit documentele. Pun  mana pe telefon si ii suni iar.
O gasesc pe Elena, ii spun din start ca vreau sa discut cu un superior, insa ma asigura ca ma poate ajuta. Bun, explic iar pentru a „N” oara, imi spune ca ei din luna august nu au fost in stare sa modifice numele contractului, oferta veche a fost anulata, ca am o factura pe baza ofertei vechi de 14 lei.
– Doamna, e simplu, cei 14 lei, sa ii facturati doamnei Iuliana, sa plateasca ea factura pentru ca si-a luat comision pe baza contractului intocmit.
Ma asigura ca face sesizare acum, ca o sa contacteze departamentele, ca am dreptate, ca ma va suna sa ma informeze chiar ea.
– Repet, nu platesc cei 14 lei, daca nu se solutioneaza, sunt decisa sa merg in instanta.
Am ridicat tonul, cerandu-mi scuze ulterior, dar scuzandu-ma ca am ajuns cu nervii intinsi la maxim, intr-o maxima bataie de joc.
Dupa o ora ma suna, se anulează factura de 14 lei si isi cer scuze pentru situatie. Am notat numele dansei, numarul sesizarii. Inca aștept alta surpriza, nu m-ar mira deloc.
Big dislike Enel, iar „cucoana Iuliana de la  Enel” te intreb cum dracului dormi noaptea cand stii ca faci bani din inselaciuni si cum arata experienta profesionala din CV?

Prietenii mai rad de mine ” Cand te imbeti ce faci? Reclamatii! Da, fac reclamatii, toate pe buna dreptate. Asadar, nu va mai bateti joc dragilor de oameni….

P.S. Am ales oferta Fix Online, in caz ca va intrebati

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s