Se ia o cutie cu lacat in care se adauga, pe rand, biletele pe care notam tot, toata energia negativa, toate regretele, toate mustrarile de constiinta, tot ce a fost rau in noi, toate semintele putrede din suflet, toate firimiturile mucegaite, toate tipetele cu ale lor decibeli inalti, toate la lacrimile varsate, toate clipele stricate, numele tuturor oamenilor cu minti intunecate si inimi inchise si ganduri ciudate, amintiri cu stropi de sange, fete transfigurate de diavol acaparate, toate cosmarurile, toate luptele purtate de eul interior, tot ce te intristeaza si tot ce te tintuieste pe loc.
Pe toate le punem in acea cutie, inchidem bine lacatul, sapam o groapa, intr-o padure si ingropam tot trecutul. Presaram usturoi si ceapa, pentru a tine pe oricine la distanta, ca nimeni sa nu o mai gaseasca.
Sa stergi totul cu buretele si sa iti dai reset firesc, viata noua tu sa ai. Sa trumfezi si sa cuceresti „orice-ul”, sa dai culoare „nimic-ului” si sa strigi cu voce tare ca tu poti orice si-oricat.
Iar din toate cele ingropate, sa pastrezi mereu in minte, tot ce te-au invatat ele: eleganta, puterea, manierele, finetea, zâmbetul, increderea in sine, perseverenta si iubirea.
Despre iubire, zic sa incepi cu tine, pentru ca, apoi, totul vine de la sine.

Foto: Pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s