Am ales azi, sa va prezint testimonialul Georgianei. I-am lasat prenumele ei. Ea este femeie, mama si psiholog.

Georgiana o sa fie alaturi de noi, de acum, periodic va prezenta articole importante pentru mame, articole scrise de ea, psihologul, Georgiana Soricica – Cabinet Individual de Psihologie !

Aceasta pagina am creat-o din suflet, pentru ca sunt multe momente in care mamele poarta numeroase intrebari si necesita sfaturi. Am decis sa imi descarc sufletul si sa imi expun experientele aici, intr-un loc, cald, cu 10% informatii. Ma relaxez si impartasesc. Iar de aceasta data, am ales-o pe Georgiana, sa ne ajute cu sfaturi sale, de specialist, pentru hopurile vieții.

„Am avut dintotdeauna o deschidere către cunoaștere și psihicul uman. Încă din școală generală, pe când aveam 9 ani încercam singură să îmi corectez limbajul, pe atunci deficitar citind diverse cărți cu intonație mai ridicata, încercând sa rostesc cât mai clar și corect cuvintele (acum sunt ok). Îmi dau seama acum de faptul ca eu aveam potențial de autoreglare și autocunoaștere. Mai târziu am urmat acest drum al psihologiei, facultate, master, formari de specialitate, workshop-uri, conferințe. Astăzi sunt psiholog clinician și psihoterapeut integrativ și lucrez la propriul cabinet. Cum reușesc să mă deconectez de partea profesionala atunci când ajung acasă? Sursa mea suprema de energie și deconectare o reprezinta copilul meu de 1an și 3 luni. Atunci când îl vad ma încarc de energie și reușesc sa ma conectez în prezent. Bineînțeles că în afara de asta am făcut dezvoltare personala și încă fac atunci când simt nevoia sau atunci când se ivește un eveniment nefavorabil în viata mea, astfel încât sa nu plec acasă cu problema clienților mei sau pur și simplu pentru a ma regla emoțional, pentru ca da și noi psihologii suntem oameni : cu emoții, sentimente. Orice psihoterapeut trece prin acest proces de dezvoltare personală și asta ne ajuta sa ne cunoaștem mai bine, sa ne rezolvam propriile conflicte, traume din trecut.
Alte variante de deconectare pentru mine sunt : un ceai savuros și cald, un film/serial, o carte interesanta sau o baie calda. Ce ma mai relaxeaza este condusul și muzica.
Asta sunt eu: Georgiana, femeie, psiholog și mama, dar în primul rand sunt om și port provocările vieții, însă am resursele mele pentru a le depăși mai ușor. Fiecare dintre noi dispunem de resurse, însă este important sa le descoperim și sa le maximixam în situații limita sau situații cu stres mai puternic sau moderat.
Viața este frumoasă și merită trăită din plin.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s