Este important sa fii pe aceeasi lungime de unda cu medicul pediatru, sa fii sigur de recomandarile sale, pentru ca, din pacate, inca se gasesc doctori care sfatuiesc mamele sa ofere spre exemplu ceai copilului sub 6 luni, apa, lapte praf pentru ca nu are greutatea „potrivita”, sa inceapa diversificarea de la 4 luni si multe, multe altele.
Noi am inscris-o initial pe Tina la o doamna pediatru, mai in varsta, dupa care am schimbat-o. Este clar, faptul ca, la primul copil esti atenta la absolut orice si esti panicata la fiecare modificare, iar eu aveam nevoie de promptitudine in raspunsuri si mesaje pe telefon, organizare in programari, lucruri care lipseau la dansa. Revunosc ca m-a sustinut in alaptare, mi-a mentionat de frenul restrictiv al Tinei, spunandu-mi totusi sa o lasam asa si sa intervenim peste doua luni, lucru pe care nu l-am respectat, deoarece in urma documentarii, totul ne indemna la a rezolva cat mai rapid. Am gasit o alta doctora, doar ca se afla mult prea departe de noi.
Am decis sa o schimbam. Am cautat mult si cu greu am reusit sa descoperim ceea ce cautam.
Asadar am gasit-o, in sectorul 4, pe doamna Salcudean Daniela. Un doctor bestial, empatic, super rabdator, cu multe explicatii, recomandari, pro vaccinare si contra antibiotic, si cel mai important, imi raspunde mereu la mesaje.
Este cea mai draguta, ne ofera diplome de cumintenie, stickere, asadar sunt super incantata de ea.
Subliniez ideea ca medicul pediatru trebuie sa iti explice si sa te faca sa intelegi „orice-ul” pentru luarea celei mai bune decizii. Asadar, va indemn sa nu va lasati pana nu gasiti ceea ce aveti voi nevoie, astfel incat sa va simtiti confortabil.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s