Insarcinata fiind ii creionam trasaturile. De la tati sa ia tenul masliniu, parul negru, genele lui lungi si intoarse, buzele lui. De la mine urechile si nasul, plus ochii colorati.
Cand s-a nascut era bruneta, tenul inchis, iar ochii tulburi. A trecut timpul si ochii sunt albastri, tenul alb, si parul de un saten deschis. Sper sa fie mai inalta decat mine, si sa mosteneasca geneticul lui privitor la kilograme. Dar este a noastra si e normal sa o admiram in fel si chip.)
Ce-mi doresc pentru ea? Luna plina si soare vesnic prezent. Roua dimineata si adieri de vant. Ninsoare de sarbatori si apa marii calda. Aer curat si autostrazi. Ca alege arta, sportul sau matematica, stiu ca i se va potrivi perfect. O voi sustine: tu poti, iubita mea. Asa cum ai incredere acum, in noi, sa te purtam pe brate, asa sa iti lasi sufletul sa zburde. Orice-ul este pentru tine, nu ai limite trasate, nu ai restrictii de basme. Insa iti pot spune clar si raspicat, Fat-Frumos nu e pentru tine, lasa-l Ilenei, tu esti mult peste, lasa-i pe ei, ceilalti, sa roiasca.
Sa iti lasi spiritul sa zburde si cand alergi sa lasi in urma, stelute cu voie buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s