Ii voi scrie o scrisoare.
Am sa ii cer voie buna, bucurie si dragoste alaturi de ei, de toti cei dragi. Sanatatea e o loterie, depinde de batul pe care l-ai tras la nastere.
De aceea, vreau sa profit de moment, sa ma ling pe degete dupa fiecare bucatica zambitoare, sa savurez si ultima picatura de nutela dragostei ramasa in coltul gurii. Vreau sa-mi creasca bratele sa ii pot imbratisa pe toti, sa mi se maximizeze buzele sa ii pot „besoii” pe toti, sa mi se lungeasca genele pentru ca, atunci cand voi clipi voi speria rautatile si voi scutura mintile lor de praf. Sa mi se ascuta dintii pentru a sfasia creaturile din jurul lor,  sa mi se tripleze inima pentru a-mi popa sangele in vene cu o viteza haotica si a-mi creste temperatura corpului emanand caldura, incalzindu-le inimile lor. As vrea sa expir fluturi, flori si licurici pentru a le oferi frumusetea naturii.
Vreau clipe lungi de zambete si sa fac schimb pe schimb de sperante, bunatate, puritate.
Si la sfarsitul zilei, vreau sa ma refugiez in bratele lui, obosita fiind de privirile dure ale celorlalti oameni, care ma sageteaza din cauza caricaturii umane in care m-am transformat.
In bratele lui e bine, e cald, e moale, ideal pentru a-mi inchide ochii pana maine, atat…

Foto: Pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s