Mmmmm….. Simti mirosul merelor coapte umplute cu gem si nuca? Simti mireasma scortisoarei din vinul fierbinte? Simti mirosul de turta dulce? Simti mirosul fumului de lemne arse din soba combinat cu aerul rece? Daca simturile tale au tresarit, iar mintea ta deja creioneaza culorile bradului de Craciun din acest an, fulgii uriasi de zapada care danseaza sub clar de bec si derdelusul inghetat pe care lamele saniutei se ascut, atunci ai trecut testul si da, e semn ca adori Craciunul si: Daaaa, este decembrie, luna colindelor, luna cadourilor, luna in care ascult doar Magic FM!
Anul acesta, este primul an in care vom impacheta si ascunde cadourile Grauntei noastre, anul acesta este constienta si de acum mintea ii ca fi umpluta de amintiri magice, amintiri pe care vreau sa le poarte in suflet, emotiile si trairile descoperirii cadourilor, asteptarea lui Mos Craciun, mirosul cozonacului din Ajun, bucuria din inimile tuturor la masa de sarbatoare.
Craciunul este despre familie, uniune, bunatate, zambete, iubire si multumire pentru tot ceea ce purtam in suflet si minte. 31 de zile zboara precum petalele unei flori dezmierdate de vant. 31 de zile in care ma simt ca intr-o bula de magie.
Țțțrrrrrr! Ahh, scuzati-ma, este ceasul biologic, imi cere un refresh, ma anunta ca este abia octombrie!
Eiii, asta sunt eu, din vara trec direct in luna Decembrie!

Foto: Pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s