Mi-am transformat parintii in bunici.
Bunicii sunt cei care sorb din priviri clipirea genelor si respirația odraslei mici. Ei sunt cei care ar stopa si mai tare timpul decat mine cand o au in preajma, presarandu-i zambele diafane si jeleuri(bio) in buzunare.
Pentru ea, si-au revizuit cunostintele in arta culinara, au redescoperit produsele bio, carobul, faina 650, agar-agarul… Orice minut petrecut in preajma ei, este un deliciu, de la cantat, dansat, la rostogoliri pe covor.
Mama face masaj celor doua pramatii: una mare si una mica. Tata face cumparaturi pentru toti, cu lista bine memorata si completa.
Ei sunt cei, in mana carora, am lasat-o 7 zile pentru intarcare. Da da, sunt cei care si-au luat concediu, pentru a o rasfata, a o cali pentru noua etapa din viata, cei care au fost langa ea de cand mami avea contractii, ei au asteptat-o cu sufletul la gura dupa usile maternitatii, sunt cei care au vazut-o dupa cateva minute. Ei ii ofera mese copioase si sanatoase, dar si gustari, muzica buna si baite cu ratuste. Ei sunt cei care fumeaza in fata blocului mereu, pentru respectarea sanatatii ei si dorintelor noastre. Ei sunt cei care vin in secunda doi, daca avem nevoie. Ei sunt cei care fac cei mai buni cartofi prajiti si eclere.
Puterea lor secreta este de a transforma imposibilul in realitate si fictiunea in adevar. Ei sunt cei, dupa care s-au scris basmele, dupa ei s-au facut reclamele.
Ea, ii striga si in somn si isi aminteste des de ei, ” mamaia”, „tataia”, iar ei sunt topiti.
Ei sunt….bunici si parinti💜

Foto: Pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s